The Playhouse Company

01544 387 100

GREAT NEWS! WE'RE BACK IN PRODUCTION

We're now able to supply any product you see on the site. But sorry, we are not currently able to help with custom designs.>

Garden Playhouse with Storage Area Below

Project code: (PHC050615)

A garden playhouse above and an independently accessed storage area below.

The playhouse is raised of the ground by 2 ft 6", and is accessed via a staircase which leads onto a decked platform to the front of the playhouse.

The front has a stable door with diamond shape cut out, and 2 glazed rectangular windows, whilst the right hand side has another glazed rectangular window.

The storage area underneath the playhouse has a set of double doors at the front and an unglazed octagonal window on both sides.

Price from: £7,380
Incl. VAT, delivery and installation i

Playhouse Dimensions

Playhouse width: 
1.8m (6')
Playhouse depth: 
1.5m (5')
Height to eaves: 
1.4m (4' 6")
Internal height: 
0.76m (2' 5")
Maximum height: 
1.8m (6')
Footprint width: 
2.7m (9')
Footprint depth: 
2.1m (7')
Footprint note: 
Includes staircase. Please note that the maximum height and height to eaves is for the playhouse only

Playhouse Colours

Finished with Sadolin Classic Timber Protection. Walls & octagonal windows finished in Teak (Sadolin Classic), doors, rectangular windows and facia & balustrade rails finished in Deep Green (Sadolin Classic).

Teak
Deep Green

See all colour options

Detailed specification (hover over the i for even more info)

Floor: 
Raised Platform i
See all roof options
Roof: 
Mineral Felt Roof i
See all window options
Windows: 
Non-opening Glazed i
Open Unglazed Window i
See all door options
Doors: 
Stable Door with Cut Out i
Bespoke Door i
Roof & Wall pricing matrix:i Mineral Felt Roofi Felt Shingled Roofi Cedar Shingled Roofi Slate Effect Roof
Plywood Lined Walls (option 2 build) i£7,605£7,775£7,740
Insulated and Plywood Lined Walls (option 3 build) i£8,505£8,730£8,900£8,860

The price highlighted above is the price for the build spec featured in the main project image.